dimarts, 17 d’abril del 2007

Més coses

Dins la intensa activitat política que envolta aquests dies previs a l'inici de la campanya electoral el col·lectiu d'EU de Benicull de Xúquer hem presentat 4 mocions a l'Ajuntament per tal que entren a discussió en la propera sessió plenària que serà convocada amb caracter extraordinari en els pròxims dies. Aquestes quatre mocions fan referència a:

1.- Demanem a l'Ajuntament de Benicull de Xúquer que voten a favor una moció contra el tancament de les emissions de TV3
2.- Demanem a l'Ajuntament de Benicull de Xúquer que s'adherisca al manifest que remet el Fòrum per la memòria a favor de l'homenatge a les víctimes del franquisme i que envie flors i una representació institucional a l'acte que tindrà lloc el proper diumenge 22 a les 12:00 al cementeri de València.
3.- Demanem a l'Ajuntament de Benicull de Xúquer que s'adherisca al manifest que el mateix col·lectiu d'EU vam fer amb ocasió de les I Jornades sobre la dona i assumisquen l'acord.
4.- Demanem a l'Ajuntament de Benicull de Xúquer que financie l'enviament dels aliments per als refugiats saharauis.

Esperem que tots els grups polítics representats a l'Ajuntament els donen entrada a aquestes quatre mocions i que siguen votades amb un resultat favorable.