dilluns, 19 de maig del 2008

Assemblea de Regidors

El nostre portaveu municipal assisteix a Barcelona als actes organitzats per la Institució Joan Fuster en representació d'EUPV

Els actes en homenatge a la figura de Jaume I en el 800 aniversari del seu naixement tingueren lloc a la Capella de Santa Àgueda al Palau Reial i comptaren amb la inestimable intervenció d'Steffano Cingolani, il·lustre medievalista italià conegut pels seus estudis sobre Jaume I. Entre els assistents cabria destacar la presència de Joan Laporta, president del F.C. Barcelona, el qual havia fet una donació a la institució que dirigeix Eliseu Climent de part de la recaptació del partit que enfrontà el seu equip amb el R. Madrid.
L'acte va estar acompanyat en tot moment per música de cambra i conduït per la dolça presència de Rosanna Pastor.
En acabar aquest acte, els assistents es van traslladar al restaurant Set Portes, on, després de dinar, va tindre lloc l'Assemblea de Regidors (entitat que aplega regidors de Catalunya, el País Valencià, les Illes, Andorra, la Franja de Ponent, Catalunya Nord i l'Alguer) a la qual assistiren tots els partits amb representació institucional, amb l'excepció del PP i del Bloc.
Després d'una breu exposició de la tasca portada a terme fins el moment es va obrir un torn d'intervencions per part dels assistents el qual va quedar recollit en l'acta i on es van fer propostes de futur per tal de portar-les a terme en els propers anys.
Pel que fa a Joan Vicent Geribés, va destacar l'enorme inportància que té per a ell, i per al seu partit, els intercanvis culturals i agermanaments entre els pobles per la cohesió que això crea i pel sentit de pertanyença a una comunitat lingüística i territorial.