dissabte, 17 de maig del 2008

EUPV de la Ribera Baixa elegix per unanimitat a Joan Vicent Geribés i Benavent com a nou coordinador comarcal


L’assemblea comarcal, celebrada el passat dimecres 2 d'abril, també aprovà per unanimitat l’informe polític que es presentà amb una valoració sobre la situació política passades les eleccions.
Amb la presència de més de 40 afiliats i afiliades, reunides al centre cultural Ausiàs March de Polinyà de Xúquer, l’Assemblea Comarcal d’EUPV de la Ribera Baixa, remarcà la necessitat de continuar treballant per EUPV i per remuntar i reconstruir la comarca.

De cara a la pròxima etapa que ara comença, la formació d’esquerres plantejà dos objectius: per un costat, aconseguir nous col·lectius i, per altre, augmentar l’electorat, ja que malgrat les causes exògenes (els efectes de la llei electoral, el bipartidisme, el vot útil,...) i el conflicte intern amb la corrent EiP, s’ha mantés un electorat que ha continuat confiant en EUPV.

L’assemblea escollí també un nou Consell Polític Comarcal format per una candidatura de consens i militants de Benicull, Polinyà, Sueca, Albalat i Riola. Aquest nou òrgan de direcció elegí per unanimitat com a coordinador comarcal a Joan Vicent Geribés, candidat elegit per portar aquest projecte endavant, com ha demostrat en el seu treball des què es formà el col·lectiu en Benicull. La candidatura és la següent:

1. Joan Vicent Geribés
2. Estefania Candel
3. Òscar Navarro
4. Pura Martí
5. Joan Nogueroles
6. Susana Sánchez
7. Michel Miralles
8. Felip Hernandis
9. Juan Jo Font
10. Vicent Fos
11. Juan José Torres
Suplent: Antonio Tur

L’assemblea també acordà deixar les portes obertes d’aquest consell a aquells pobles que avui no estan representats al no disposar de col·lectius.

D’altra banda, també s’elegiren tres membres per al Consell Nacional de País Valencià:

1. Joan Vicent Geribés
2. Pura Martí
3. Antonio Tur

Per últim, s’aprovà una resolució en la què es demana al nou Consell Polític que es prenguen mesures per demanar les actes als regidors i regidores trànsfugues, així com exigir a les corporacions locals que facen complir els acords que signaren les organitzacions polítiques sobre el codi de conducta política el 7 de juliol de 1998. Donat el cas, aquestes corporacions deurien de comprometre’s a fer complir els acords, aïllant als trànsfugues i passant-los al grup dels no adscrits perdent els beneficis econòmics i materials d’aquestes.

Font:
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA PAIS VALENCIÀ